Ritmiek

Speelt een hoofdrol

KOW Architecten is gevraagd een ontwerp te maken voor deze toplocatie aan de Parkweg. Dit is een gerenommeerd architectenbureau met vestigingen in Den Haag en Eindhoven. Dagelijks werkt een enthousiast team van vakmensen aan aangename leef- en verblijfsruimten voor mensen. 

Architect René Buur is voor dit ontwerp op zoek gegaan naar ritmiek; horizontaal met verticalen daaromheen. In een palet van lichtere tinten zijn 16 luxe appartementen en penthouses met een chique entreehal en fijne buitenruimtes ontstaan. DE BANK in Oud Voorburg is een iconisch, duurzaam gebouw waar het straks fantastisch wonen is! Een waardevolle toevoeging aan het al mooie Voorburg.

Stijlvolle

afwerking

DE BANK in Oud Voorburg is een luxe ontwikkeling. Tot in detail is nagedacht over de beste materialen en indeling – zo ook voor het sanitair. De appartementen worden uitgevoerd met modern sanitair voorzien van mengkranen. In de toiletruimte komt een witte vrij hangende closetcombinatie en fontein. Het sanitair in de badkamer bestaat in principe uit een witte wastafel, spiegel, betegelde inloopdouche en verchroomde mengkranen. Uiteraard zijn persoonlijke wensen en ideeën bespreekbaar.

Duurzame

Nieuwbouw

De toekomst wordt anders – ook voor het verwarmen van woningen is al veel veranderd. Nieuwbouw wordt gebouwd volgens de laatste BENG-richtlijnen. Dit betekent gasloos en (bijna) energieneutraal. Voor de ontwikkeling van DE BANK in Oud Voorburg is gekozen voor een energiezuinig en duurzaam klimaatsysteem. ’s Winters is uw woning aangenaam warm en zomers lekker koel. Er is een warmtepomp die het gebouw voorziet van warmte om te verwarmen en te douchen en koude om te koelen in de zomermaanden. De installatie wordt aangesloten op een warmte terugwin-unit (WTW).

Door bij de bouw tevens optimaal te isoleren en rekening te houden met luchtdichtheid en ventilatie ontstaat een aangenaam leefklimaat. Daarnaast komen op het dak van het appartementengebouw zonnepanelen, krijgt ieder appartement dubbele beglazing en ligt overal vloerverwarming. Kiezen voor een nieuwbouwappartement is voorbereiden op de toekomst; een goede stap voorwaarts!

Wie kiest voor een nieuwbouwappartement heeft een lage energierekening door een laag energieverbruik conform energielabel A.

 

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte over

De Bank in Voorburg