Home

Sweet home

Er zijn plekken waar het immer goed toeven is. Daar waar de schoonheid van vroeger de perfecte synergie is aangegaan met het heden. Oud Voorburg is zo’n plek met een historisch centrum met unieke winkels, gezellige terrasjes en de nabijheid van de Oude Kerk. Ook cultureel is hier veel te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld een keer Huygens’ Hofwijck, een voormalig buitenplaats waar u nu een mooie collectie kunstwerken, boeken, meubilair en gebruiksvoorwerpen kunt bewonderen. Ook een wandeling in de tuin is hier prachtig.

En wilt u eens naar de grotere winkelketens? Het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland, The Mall of the Netherlands, heeft onlangs z’n deuren geopend in Leidschendam.

Centrale

ligging

In Oud Voorburg ervaart u het voordeel van wonen in een oud centrum gecombineerd met het buitenleven. Zo heeft u hier het water van de Vliet en bijvoorbeeld het groen in Park Vreugd & Rust. Het is een levendige omgeving met mooie wandel- en fietspaden waar u niet uitgekeken raakt op de langsvarende boten en de prachtige natuur. Vier seizoenen lang. Ook sporten in de buitenlucht kan hier volop: van de golfbaan tot de tennisclub, van de voetbalvereniging tot hockeyclub. In Voorburg is altijd iets te doen.

Voorburg is een gezellige gemeente om te wonen, werken en ontspannen. Via de Oude Trambaan rijdt u eenvoudig de N14 op die op de A4 aansluit. Via de A4 of A44 rijdt u vlot naar omliggende steden als Leiden, Den Haag en Amsterdam. Station Leidschendam-Voorburg is met de bus of de fiets binnen hooguit vijf minuten te bereiken.

Mooi

authentiek en sfeervol

Heerlijk wandelen, fietsen en daarna neerstrijken op een van de vele terrassen of bankjes aan het water. Heerlijk toch?! Ook is er een ruim cultureel aanbod in de directe omgeving. Zo heeft de voormalige buitenplaats Huygens’ Hofwijck een mooie collectie kunstwerken, boeken, meubilair en gebruiksvoorwerpen en in de tuin kunt u heerlijk wandelen. Ook zijn er tal van andere buitenplaatsen, panden en verwijzingen naar de rijke geschiedenis. Zo ook op het chique Oosteinde waar u op zaterdag de weekmarkt kunt bezoeken. Hier vindt u dan een groot aanbod van verse (streek)producten, zoals heerlijke boerenkaas, groenten, fruit en bloemen.