DE BANK
Oud Voorbug

Er is nog 1 appartement beschikbaar voor DE BANK Oud Voorburg. Heeft u interesse? 

Het team van WVK  makelaars is u graag van dienst. Neem vrijblijvend contact op met het kantoor in Voorburg, 070 – 386 12 10.

Contact

Makelaar

De appartementen en penthouses van DE BANK worden verkocht en gebouwd met het garantiecertificaat van Woningborg. WVK-makelaars, gevestigd in Voorburg, heeft het verkoopproces begeleid. Een team van specialisten op het gebied van onroerend goed staat met groot plezier voor haar klanten klaar. U kunt WVK-makelaars bereiken via het contactformulier, bellen op 070 – 386 1210 of mailen naar nieuwbouw@wvk.nl

Ontwikkeling

Waaijer Projectrealisatie is een zelfstandige onderneming gespecialiseerd in (her)ontwikkeling van binnenstedelijke projecten. Met kennis en kunde transformeren zij bestaande gebouwen, zodat deze weer aansluiten op de wensen van toekomstige gebruikers. Vanuit het kantoor in Voorburg is de focus gericht op meerwaarde creëren.

Realisatie

Waaijerbouw is al meer dan 60 jaar actief als aannemer in de woningbouw. We zijn betrokken bij het ontwikkelen van een bouwplan tot de oplevering en nazorg aan eindgebruikers. Door de juiste mensen en partijen met elkaar te verbinden, realiseren we bouwwerken die bijdragen aan een betere leefomgeving. Ons hechte team van vakmensen heeft een scherp oog voor detail, inzicht in het totale bouwproces en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het feit dat iedereen elkaar kent, van directie tot aan de bouwplaats, zorgt voor een familiaire sfeer en wederzijds vertrouwen.

sfeervol