DE BANK
Oud Voorbug

Inschrijftermijn gesloten

Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Het team van WVK makelaars is u graag van dienst. Neem gerust vrijblijvend contact op met het kantoor in Voorburg, 070 – 386 12 10.

Contact

Informatie en verkoop

De appartementen en penthouses van DE BANK worden verkocht en gebouwd met het garantiecertificaat van Woningborg. WVK-makelaars zal dit proces begeleiden. Als koper bent u ervan verzekerd dat wij er alles aan doen om het proces voor u duidelijk te schetsen en u van aankoop tot de verhuizing zo goed als mogelijk te begeleiden. WVK Makelaars is onder andere gevestigd in Voorburg. Een team van specialisten op het gebied van onroerend goed staat met groot plezier voor u klaar. U kunt WVK-makelaars bereiken via het contactformulier, bellen op 070 – 386 1210 of mailen naar nieuwbouw@wvk.nl

Ontwikkeling

Waaijer Projectrealisatie is een zelfstandige onderneming gespecialiseerd in (her)ontwikkeling van binnenstedelijke projecten. Met kennis en kunde transformeren zij bestaande gebouwen, zodat deze weer aansluiten op de wensen van toekomstige gebruikers. Vanuit het kantoor in Voorburg is de focus gericht op meerwaarde creëren.

Realisatie

Waaijerbouw is al meer dan 60 jaar actief als aannemer in de woningbouw. We zijn betrokken bij het ontwikkelen van een bouwplan tot de oplevering en nazorg aan eindgebruikers. Door de juiste mensen en partijen met elkaar te verbinden, realiseren we bouwwerken die bijdragen aan een betere leefomgeving. Ons hechte team van vakmensen heeft een scherp oog voor detail, inzicht in het totale bouwproces en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Het feit dat iedereen elkaar kent, van directie tot aan de bouwplaats, zorgt voor een familiaire sfeer en wederzijds vertrouwen.

sfeervol