Nieuws

10 april 2023

Unieke kans; laatste appartement!

Onlangs is bouwnummer 2 vrijgekomen. Dit betreft een prachtig 4-kamer appartement met een enorm grote buitenruimte. Mooi gelegen op de begane grond. Dit is een unieke mogelijkheid om een verhuizing naar een nieuw, duurzaam, comfortabel appartement in DE BANK in Oud Voorburg, nogmaals te overwegen!
10 april 2023
5 mei 2022

Heeft u zich al ingeschreven?

De verkoop van DE BANK is succesvol gestart. Donderdag 28 april jl. was het gezellig druk bij Central Park. We hebben een groot aantal enthousiaste belangstellenden de brochure mogen overhandigen en geïnformeerd over dit unieke nieuwbouwproject.
5 mei 2022
26 april 2022

Start Verkoop

We zijn verheugd over het feit dat er zoveel mensen zich al aangemeld hebben voor het start verkoop event van DE BANK in Oud Voorburg. Vanwege het overweldigende animo splitsen we de bijeenkomst in twee groepen. Zodoende is er ruimte en tijd om, aan de hand van panelen het project en de mogelijkheden, toe te lichten.
26 april 2022
6 april 2022

Start Verkoop donderdag 28 april

We zijn verheugd u te kunnen vertellen dat de voorbereidingen voor de nieuwbouw­ontwikkeling DE BANK in Voorburg zijn afgerond. De datum voor de start van de verkoop is bekend! Donderdag 28 april aanstaande verwelkomen we u graag tussen 16.00 uur en 19:00 uur. De verkoop start met een feestelijk evenement bij Central Park.
6 april 2022
24 december 2021

Maak uw account aan!

We hebben de website verder uitgebreid met de Woningzoeker. Met de Woningzoeker kunt u eenvoudig de kenmerken en plattegrond van het appartement waar uw voorkeur naar uitgaat bekijken.
24 december 2021
9 december 2021

Overeenkomst getekend

Begin volgend jaar starten wij met de verkoop van DE BANK in Oud Voorburg. In de afgelopen periode hebben wij een aantal belangrijke stappen gezet waarover wij u willen informeren. Dank in ieder geval voor uw belang­stelling. Het doet ons goed om te zien dat de grote animo voor dit project overeenkomt met ons eigen enthousiasme. In deze nieuws­brief leest u meer over de laatste stand van zaken.
9 december 2021