Laatste appartement beschikbaar

Laatste appartement

Bouwnummer 2

114m2

Tuin 123m2

4

BG

ZO

€ 651.000,- *

Heeft u interesse? Bel of mail nu de makelaar.

070-3861210
nieuwbouw@wvk.nl

De Bank Voorburg

Toekomstbestendig wonen

Er is nog slechts één exclusief appartement beschikbaar! Beleef de ultieme luxe en ontdek het laatste pronkstuk in onze woningzoeker. Aarzel niet langer en maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging. 

Welkom in...

de nieuwe wereld
van DE Bank in Oud Voorburg

Met trots presenteren wij u: DE BANK in Oud Voorburg. Hier wonen de kopers van dit stijlvolle nieuwbouwproject straks in een mooie buurt met een authentieke dorpskern en rijke geschiedenis.

Op de plaats van de voormalige bank aan de Parkweg in Oud Voorburg komt schitterende nieuwbouw bestaande uit 16 luxe, gelijkvloerse appartementen en penthouses. DE BANK is voor levensgenieters die graag comfortabel en duurzaam wonen in een prachtig, gelijkvloers appartement of penthouse. We feliciteren de kopers van harte met hun nieuwe appartement in deze duurzame ontwikkeling.

ligging

DE BANK is gelegen dichtbij het charmante Park Vreugd & Rust, de historierijke winkelstraat ‘De Herenstraat’ en het brede voorzieningenaanbod van het Huygenskwartier.

Via de Oude Trambaan is de N14 op die aansluit op de A4 vlot bereikbaar. Via de A4 of A44 zijn omliggende steden als Den Haag, Leiden en Amsterdam vlot aan te rijden. Station Leidschendam-Voorburg is met de bus of de fiets binnen hooguit vijf minuten bereikbaar.